dijous, 24 de juliol del 2008

Muro Vice

Aih... si en Don Johnson vegés aquesta còpia made in Taiwan...!



Des pantanos de Miami a s'aigomoll des cuarto d'en MJ. D'estar suelto per un veler a estar fermat amb una corretja de ca. Però era d'esperar es canvi de vida d'aquest animal, saps q és patir tot lo dia per si te pegaran un tir? Ara q, amb en MJ Crocketta tb estarà exposat als seus perills: tires de sucre, techo-minimal a tot volum, pomes rovegades... Ufff... em permi lo des tir no era tan mala idea.



En Sony Crockett i s'altre (es negre des pel rissat)(es q no volia dia "en Sony Crockett i es negre") sempre varen tenir una relació rareta. Una d'aquelles relacions q mos recorden a sa d'en Epi i en Blas, o a sa d'en Tintín i el capità Haddock... i no ho deim per sa foto.



PD: Si sa festa temàtica "Miami Vice" q va organitzar Safari a un barco va deixar aquestes perles fotogràfiques, vos imagineu ses imatges q mos deixarà sa pròxima q serà sobre "Barcelona 92"?! (Mos veim amb s'antortxa allà dia 2 d'agost!)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Massa brillo, he sortit més destenyit que en Maikel Yaicson!

Anònim ha dit...

per favor, ficau-me dins una perrera o sacrifiqueu-me!!!

Anònim ha dit...

Sense conya, les fotos son de puta mare, i la foto tot sol d'en MJ podria servir com a portada d'un Cd, o d'una peli de polis... jejejeje

Que diria en Torrente???? Torrente 4, 5, 6.... no ho sé ja m'he perdut.

Anònim ha dit...

Ok. estan de puta mare, per`que qualcú li faci saber a n'en Ramón que sa festa s'ha acabat!

Anònim ha dit...

ses fotos estan de puta mare pero per favor dexau anar ja es pobre caiman...

haver d'aguantar això....