diumenge, 16 de novembre del 2008

Una verdad incómoda

En Mj i jo sempre mos queixam de que en Coves tarda molt a sa dutxa. Ell diu que na Juliana tarda més (culpa fuig!...).
Com que es mal de saber, hem decidit cronometrar-ho.

Es primer especimen sotmés a s'anàlisis ha estat en Coves.
Varem esperar que s'individu en qüestió estés dins es banyo, i en es moment que es va encendre es calentador, varem posar en marxa es cronòmetro.

Resultat: 9 minuts i 53 segons... d'aigo!!! (un resultat alarmant des del punt de vista ecològic... i desesperant des del punt de vista d'un que sa compixa i no pot entrar a n'es banyo)

Però sa investigació no acaba a aquí: si partim de sa base que una garrafa d'aigo de 5 litros tarda 30 segons en omplir-se (comprovat de primera mà) i que 9 minuts i 53 segons és igual a 593 segons (fet amb calculadora), podem aplicar una senzilla (per uns... de sa Nasa per altres) regla de tres i descobrir quants de litres gasta d'aigo.

Es resultat ... 98,8 litros!!! (aih!, si n'Algore ho sap!!!)

PD: sí!, es calcul l'ha fet en Mj.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

grasis per donar-me feina, Coves!

Anònim ha dit...

Meravellós públic d'aquest bloc, tots sabeu que en Toni Nostro és un home molt divertit, ocurrent, chistós, bon al.lot. Però sobretot és, MENTIDER, MANIPULADOR, ABUSADOR I BEFÓS (de befa). Per tant, fills meus, tots sabeu que això són invencions d'aquest nou artista de carrer barato que es fa dir Toni Bea, també conegut per Maleante Puta o Fill de Satanas i Joaquim.

Anònim ha dit...

No es ver això, en Toni Dimoni m'ha obligat a dir mentides!! M'ha amenaçat diguent-me que sa compraria un Casio de pulsera.

Anònim ha dit...

Aquest tio m'encén i després me xupa s'ànima!

Anònim ha dit...

Tenc testigos!I estan disposats a xerrar... (per cert, Coves, crec q avui matí has batut es record!)(casi he hagut de pixar dins una garrafa!)

Anònim ha dit...

En Coves tarda tant xq sa té que fregar es matorral de pèl que es com una camiseta imperi per s'hivern.

Anònim ha dit...

Deixa-los fer Coves! Tu i jo sabem que això des canvi climàtic i s'ecologia és una collonada!

MeP

Anònim ha dit...

estais racionando el agua!, tan mal os va por ahi. la proxima vez le poneis un tapon a la bañera y le guardais el agua para coves a problemas dificiles soluciones practicas.un saludo del bicho de iclima

Anònim ha dit...

Amb aquets clients... qui se preocupa per sa crisis?