dilluns, 22 de setembre del 2008

Fe de ratas

S'equip d'investigació des pis, format per en Mj i es seu amic imaginari (n'Alfred Picó), va descobrir després de visionar 56 vegades es vídeo de sa broma, q akest estava manipulat: li faltava un tros. Pareix esser q es sa gent des Youtube va censurar sa part final des vídeo pq contenia imatges amb massa violència en contra d'un dels seus proveïdors principals de vídeos, en Toni.

Després de dies de negociació amb els webmasters de Youtube, hem aconseguit, gràcies als advocats d'en Toni (q són mateixos q els de n'Urdazi i es d'en Berlusconi) q es vídeo estigui penjat durant 5 dies a n'es Youtube. Després, per por q menors d'edat, seguidors d'en Toni o imitadors d'en Mj vegin es vídeo, s'eliminarà.

Aprofeiteu ara q encara hi és.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Mj tens un problema! Quina agresivitat! Trobes que per una brometa t'has de possar així? Jo el denunciaria. VIOLENT!

Anònim ha dit...

Ara entenc lo de sa censura... sanguinari!!

Anònim ha dit...

carniceroooo!!!
aixo es lo q vares aprendre per africa¿?

Anònim ha dit...

Toni polisó! havies manipulat es video perque el mon no veges com en Mj d'una vegade per totes sa revelava cotra sa tirenia que tu li havies imposat! Es dies de dictadura den Toni estan acabant!

Anònim ha dit...

quina agresivitat juer!

tu no deus esta interesat en rebre clases de lluita lliure o alguna cosa per l'estil, no? es que crec que tu i jo formariem un bon equip: tu lluiteries a ns rings i jo menbutxaqueria es duros...be si vols ja saps

Anònim ha dit...

Lo que a de fer en mj és anar viu, ja que pareix que no s'en record de que en toni HA ANAT A CLASES (sabem que hi ha anat, no si va aprendre res) d'arts marcials! O no toni? Q era? Iuitsu, karate, kung fu??? Feng shui? jajajja

Anònim ha dit...

M'agradaria que m'haguessis pegat aquestes hosties a ses anques!!! però vares tenir que qedar dormit!!!